Blogg om SEO

by admin on September 13, 2011

En ny blogg om SEO har precis startat. Vi har tidigare behandlat ämnet kring SEO här på Techidag en hel del och det är kul att det startar fler bloggar och sidor kring detta ämnet som är relativt litet omskrivet i Sverige jämför med till exempel USA där det fullkomligen svämmar över med SEO-företag och -sidor.
Problemet med amerikanska sidorna är att de är nästan alltid skapade för att sökmotoroptimering och Google, d.v.s. för bygga länkar. SEO1 kommer istället att sikta på att leverera så intressant och användbart materiell för läsaren som möjligt.
Har du frågor eller liknande går det bra ställa dem till SEO genom att gå in på deras kontaktformulär på hemsidan.
Vi hoppas att ni läsare här på Techidag kommer att lära en hel del tips och trix inom sökmotoroptimering från den nya bloggen. Att optimera din blogg eller hemsida för till exempel Google, Yahoo eller Bing lönar sig alltid, oavsett om du vill ha mer besökare, reklamintäkter eller om du gör det för locka en viss målgrupp.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: